Retourneren en terugbetaling

Retourzendingen zijn toegestaan ​​als lovestil.com uw verzoek binnen 30 kalenderdagen na levering ontvangt. Alle retourzendingen moeten binnen 14 kalenderdagen na autorisatie van de retourzending volledig (met alle originele verpakkingen en inhoud) door lovestil.com worden ontvangen.

Om informatie over garantie of een retourzending voor een defect artikel aan te vragen, neemt u contact met ons op met een beschrijving van de schade/defect en voegt u foto's van het product bij om de verwerking van de retourzending te bespoedigen.

Terugbetalingen voor defecte of beschadigde producten worden uitgegeven zodra het artikel is ontvangen door lovestil.com. Terugbetalingen voor defecte of beschadigde producten worden uitgegeven zodra de klant contact heeft opgenomen met ons ondersteuningsteam om ons te informeren dat het pakket is verzonden en het geretourneerde artikel is gescand voor retourzending naar lovestil.com.

VERANDERING VAN GEDACHTEN / NIET DEFECT PRODUCT. Over het algemeen bieden wij een retourbeleid van 30 dagen, maar let op: sommige artikelen kunnen niet worden geretourneerd vanwege de staat waarin ze verkeren. Dit wordt vermeld op de productpagina. Maak het product niet open als u niet van plan bent het gekochte artikel te houden. Alle retourzendingen moeten compleet (met alle originele verpakkingen en inhoud) en in werkende staat binnen 14 kalenderdagen na retourautorisatie door lovestil.com worden ontvangen; voorafgaande autorisatie is vereist binnen 30 dagen na levering.

In geval van retourzending wegens verandering van gedachten, worden de verzendkosten voor de oorspronkelijke bestelling niet gecrediteerd en worden de kosten voor het terugzenden van het artikel naar ons niet gedekt.

Restituties worden uitgegeven voor retourzendingen als gevolg van verandering van gedachten zodra het artikel is ontvangen door lovestil.com. Afhankelijk van de staat van het geretourneerde artikel kan een gedeeltelijke terugbetaling worden gedaan. Terugbetalingen als gevolg van verandering van gedachten voor onze leden worden uitgegeven zodra de klant contact heeft opgenomen met ons ondersteuningsteam om ons te informeren dat het pakket is verzonden en het geretourneerde artikel is gescand voor terugzending naar lovestil.com.

Annulering en terugbetaling:

Wanneer u een bestelling plaatst, heeft u tot 12 uur de tijd om deze te annuleren.

1- Ruilen

We ruilen alleen producten die defect of beschadigd zijn. Als u een product wilt ruilen, stuur ons dan een e-mail op hello@lovestil.com.

2- Retourneren

  • Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet uw product ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin u het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

  • Om uw product te retourneren, stuur ons dan een e-mail op: hello@lovestil.com.

  • Alle kosten in verband met de retourzending zijn voor rekening van de koper. U moet de verzendkosten betalen om uw product terug te sturen. Verzendkosten worden niet terugbetaald.

4- Terugbetaling

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail om u te laten weten dat wij uw geretourneerde product hebben ontvangen. Wij zullen u ook informeren over de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien goedgekeurd, zal uw terugbetaling worden verwerkt en zal het bedrag automatisch worden teruggestort op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode binnen een bepaald aantal dagen.